HUR VI JOBBAR

När det gäller de varumärke vi distribuerar så prioriterar vi att samarbeta med väletablerade och erkända leverantörer. Våra produktansvariga följer aktivt upp det sortiment som vi erbjuder och sörjer för att vi hela tiden har kvalitetsprodukter och ett attraktivt och spännande sortiment.

För utveckling av vårt eget varumärke Tinka så har vi ett sammansatt produktteam bestående av in house grafiska designers och produktchefer med kompetens på olika områden. Dessa jobbar aktivt för att alltid kunna tillföra marknaden kvalitetsprodukter som efterfrågas. 
När vi utvecklar och designar nya produkter har vi fokus på kvalitet och funktion och vi lägger stor vikt på detaljer och på att optimera produkterna i processen, så att slutanvändaren får den allra bästa upplevelsen.
Material testas på laboratorier i produktionsländerna och lokalt och vi går många rundor vad beträffar godkännande och kvalitetssäkring av våra produkter. Vi följer noga med på trender och är alltid på jakt efter varor som kan möta våra kunders önskan och behov.

Kontaktinformation

 

Telefonnummer:
08-623 14 25

Mailadresse:
kundtjanst@spaderteam.se

Kontoradresse:
Spaderteam AB
Sjöängsvägen 5
192 72 Sollentuna

Returadresse ved sesongkort:
Spaderteam AB
Sjöängsvägen 5
192 72 Sollentuna