Historik

Spader Team AB blev bildat 1986 och vid starten så bestod företagets sortiment huvudsakligen av kort och pappersprodukter. 
Sedan 2011 är företaget ett dotterbolag till norska Papirkompaniet AS och gradvis har sortimentet utvecklats och utvidgats med en mängd andra presentrelaterade produkter. 

Sortimentet består till stor del av produkter från vårt eget varumärke Tinka, men även av några kända varumärken från andra leverantörer.

I vårt sortiment finns produkter inom kategorier som gratulationskort, stickers, skolstart, teckna och måla, party, mjuka djur, leksak och presentartiklar. Sortimentet innehåller i dag varumärkena Viquel, Folia, BSB, My Teddy och Nici och vi arbetar aktivt på att utöka vårt sortiment med flera varumärken.

Vi är även representerade på den danska marknaden genom Trendenz Aps sedan 2021

VÅR VISION

Vår vision är att producera och distribuera kvalitetsprodukter som gläder och visar omtanke i vardagen. Vi lägger också stor vikt på att ha ett produktsortiment med tidsenlig design som är anpassat för olika målgrupper. Våra produkter skall spänna brett, till allt från den energiske hundraåringen, den förväntansfulla som skall börja skolan, den stolta jubilaren eller till den nyfikna babyn. Att kunna erbjuda de där mysiga och roliga produkterna som kan vända en dålig dag till en god eller som kan göra en god dag ännu bättre. Vår önskan är att sprida leenden och skapa glädje.

 

Kontaktinformation

 

Telefonnummer:
08-623 14 25

Mailadresse:
kundtjanst@spaderteam.se

Kontoradresse:
Spaderteam AB
Sjöängsvägen 5
192 72 Sollentuna

Returadresse ved sesongkort:
Spaderteam AB
Sjöängsvägen 5
192 72 Sollentuna