Nyheter från NICI

NICIdoos mjukisar är charmerande små figurer som kommer att lysa upp din dag!
NICIdoos

NICIdoos

NICIdoos mjukisar är charmerande små figurer som kommer att lysa upp din dag. Med sina stora, glittrande ögon och färgglada päls kommer de definitivt att få dig på gott humör. Upptäck din egen personliga glädjespridare bland dessa härliga mjukisar.

NICIdoos från NICI sprider glädje och positiv stämning. Finn din favorit bland dessa livliga mjukisar och gör den till din. Alla NICI-produkter har sitt namn och egna personlighet. NICIdoos är de söta, mjuka glädjespridarna som är perfekta som presenter och snabbt blir samlarfavoriter. Låt NICIdoos dekorera ryggsäcken, pennskrinet eller din jacka - det viktigaste är att ha dem nära sig.

NICI Sweetydoos

NYHET!

Samla på glädje och överaskningar med Sweetydoos.

Sweetydoos är 9 supersöta mini-mjukisar som bor i Doo-Ville. Lista ut vilket frukthus de bor i genom att avslöja den hemliga symbolen på bakhuvudet när du håller Sweetydoos i solljus. Du kan samla alla 9 unika Sweetydoos och ha dem på armen med de medföljande armbanden. Kan du finna den sällsynta enhörningen, Sweety-Hörnchen? Dina nya kompisar är alltid med dig tack vare de fina armbanden som följer med.

Avslöja de hemliga symbolerna och lista ut vilka som bor tillsammans. 
Skriv ned dina Sweetydoos i samlararken och byt dem med dina vänner. 

Köp Sweetydoos i ett överraskningspaket och se vilka figurer du får!