NICI

Spader Team AB blir distributör av NICI i Sverige från januari 2023

Vi är glada för att starta året med att kunna erbjuda NICI i tillägg till vårt nuvarande breda sortiment. Det kommer flera lanseringar av de unika NICI produkterna under året och vi startar med ett urval från NICIs otaliga mjuka och härliga karaktärer och kollektioner. De allra flesta produkterna har sitt egna personliga namn och sin helt egna personlighet. Här är det bara att välja och vraka bland många nya och härliga bästisar för barn i alla åldrar.

Den bästa kvaliteten och den högsta säkerhetsstandarden kännetecknar en NICI-produkt. NICI mjuka djur och presentartiklar ger ett leende hos både barn och vuxna och har i mer än 30 år varit ett mycket väl etablerat varumärke i stora delar av världen.

NICI har en väldigt kreativ produktutveckling och designar och producerar nya koncept hela tiden

Under 2023 kommer vi att introducera flera koncept från NICIs vidunderliga värld. Första leverans till oss blir i februari och då kommer de karakteristiska NICI Monsterdoos och GLUBSCHIS vårkollektion med stora, vackra glitterögon och silkesmjuk päls i återanvänt material.

I mars lanserar vi de söta mjukdjuren i Sleeping Pets kollektionen med kattungar och valpar i sina färgrika korgar och strax efter det så kommer NICI Sleeping Pets Keyrings. Utöver vår och sommarkollektioner kommer vi också att erbjuda ett större koncept med de unika och detaljerade nyckelringarna från NICI. Det kommer även en praktisk och säljande display med de populära GLUBSCHIS figurerna både som nyckelringar och mjuka djur av återvunnet material märkt med NICI Green.

NICI Monsterdoos

De roliga, skrämmande söta och galna NICI Monsterdoos med sina mjuka runda kroppar och härliga utryck får barn i alla åldrar på gott humör. Tillverkade av mjuk kvalitetsplysh som ger barn lust till att gosa och ta hand om sin egen NICI Monsterdoos. De tre olika monstren är redo för lek, kram och glädje till alla som låter sig charmeras. Välkommen Jeebydoo, Scarydoo och Creepydo!

NICI GLUBSCHIS Vårfigurer - Wollon og Candy Cream

Barnen älskar alla de härliga GLUBSCHIS figurerna med sina varma och snälla ögon. Årets två populära vårfigurer är lammet och kaninen med de karakteristiska stora glittrande ögonen som kännetecknar GLUBSCHIS. NICI GLUBSCHIS är helt enkelt superfina med sina vackra och delikata vårfärger och ovanliga karaktärer. Båda i återvunnet material, NICI Green.

NICI Sleeping Pets

Sleeping Pets består av fyra färgrika små valpar och kattungar som ligger så sött och sover i sina korgar. Korgen är hemmet till de små söta och är deras trygga plats och de kan också tas ut ur korgarna och lekas med. Sleeping Pets är fyllt med supermjukt material och skiljer sig från andra små söta djur med sina söta sömninga ögon. 

NICI Keyrings

Nyckelring-sortimentet till NICI inkluderar samtliga NICI-vänner, som den trevliga enhörningen Theodor och andra vänner från kollektionerna Farm Friends, Molang, Glubschis, Wild NICI, Forest Friends, Funny Flowers, Pony Stars, Sleeping Pets, Spring Summer, Wild Friends med flera. 

NICI Green

Från 2023 tillverkas alla de populära GLUBSCHIS-figurerna och flera av de andra kollektionerna med både plysh och innehåll i återvunnet material. Figurerna är tillverkade av återanvända PET flaskor (RPET) och används i produktionen och alla produkter som är tillverkade på detta sätt märks med NICI Green logo.

Vi är stolta att representera NICI och ser fram emot att lansera massor av trevliga nyheter under året!

Spader Team AB står för försäljningen i Sverige och vårt moderbolag i Norge och systerbolag Danmark tar hand om sina respektive länder​.

Ta gärna kontakt med vårt försäljningsteam för mer information:

SVERIGE: Spader Team AB via VD Peter Rahmgren, peter.rahmgren@spaderteam.se

NORGE: Papirkompaniet AS via försäljningschef Arve Kittilsen, arve@papirkompaniet.no

DANMARK: Trendenz ApS via försäljningschef Jesper Tejls, jesper@trendenz.dk

För mer information om våra produkter

Sänd e-post till kundtjanst@spaderteam.se eller se www.spaderteam.se